PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS registra la millor dada d’altes al partit en 10 anys

El comitè directiu va tractar el tema de l’habitatge i la Llei de família

Per El Periòdic

Reunió telemàtica del PS
Reunió telemàtica del PS | PS

El Partit Socialdemòcrata va celebrar durant la trobada de dissabte passat les noves altes registrades que es van efectuar entre finals de 2021 i principis d’aquest any, la millor dada de la darrera dècada. Així ho van fer palès durant la reunió que el Comitè Directiu va realitzar en format híbrid (presencial i telemàtic) arran de les restriccions ocasionades per la situació epidemiològica.

La trobada, amb més d’una vintena de participants, també va servir per analitzar l’actualitat política tant a nivell nacional com a comunal i fer-ne un seguiment exhaustiu, així com posar en comú la ruta de treball del partit pels propers mesos i debatre les noves propostes polítiques.

Els membres del Comitè Directiu van tractar temes d’interès com l’habitatge, en la línia d’aportar solucions a la greu problemàtica que pateix gran part de la societat davant una política de Govern destinada a afavorir l’especulació urbanística. De la mateixa manera, es va comentar la Llei de família, i particularment la proposta de donar millor cobertura jurídica a una realitat actual com és la de les famílies reconstituïdes. A més a més, es va posar en comú el model de les pensions, sobretot aquelles que es troben per sota del salari mínim i es va repassar la Llei de Funció Pública.

Cal recordar que, seguint la línia de la política d’habitatge, la setmana passada els socialdemòcrates van defensar que calia una inversió de 45 milions d’euros amb la finalitat de construir pisos de titularitat pública que, segons van expressar, ofereixin un preu de lloguer assequible per a tothom. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT