PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carola Vila torna a regnar en les curses FIS de Huesca

Gina del Rio assoleix la segona plaça, i Quim Grioche la tercera en homes

Per El Periòdic

Vila i Del Rio en el podi de les curses FIS a Candanchú.
Vila i Del Rio en el podi de les curses FIS a Candanchú. | FAE

Candanchú va acollir la segona jornada dels Campionats d’Aragó d’esquí de fons, i novament amb protagonisme andorrà. En la cursa femenina de 10 quilòmetres, l’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) Carola Vila va acabar campiona, mentre que Gina del Rio va aconseguir ser segona. D’altra banda, la cursa masculina de 15quilòmetres també va tenir protagonisme tricolor, i és que Quim Grioche va ser tercer, assolint un nou podi. Vila i Del Rio han repetit les posicions que van obtenir ahir passat a la cursa de Candanchú, i pel que fa als temps, Vila es va imposar amb 25.43,0, mentre que Del Rio va arribar a 1,8 segons de la seva companya, i el tercer esglaó va ser per a l’espanyola Marta Cester, a 2.16,1.


En la cursa d’homes, Grioche va finalitzar tercer a 29,8 del guanyador, que va ser l’espanyol Diego Ruiz, mentre que la segona posició la va obtenir el també espanyol Roberto Piqueras, que va acabar a 3,8 del seu compatriota.


Tanmateix, a Kronplatz també va tenir lloc una doble cita de gegant, corresponent als Nacionals de Geòrgia. Bartumeu Gabriel, Xavi Cornella i Íria Medina van ser els representants andorrans, sent Gabriel 19è amb 2.27.05, a 2.03 del vencedor, el lituà Andrej Drukarov (2.25.02), i amb 34 punts FIS que milloren els seus actuals 39.13. Així mateix, Cornella va finalitzar en la 38a posició a 5.43, mentre que en la cursa femenina, Medina va ser 13a a 2.72 de la guanyadora, la nord-americana Ava Sunshine Jemison. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT