PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp distribueix 2.400 racions en format StopLab

El comú va habilitar una zona perquè la gent gran l’agafés caminant

Per El Periòdic

Un tècnic del comú repartint racions d’escudella a un vehicle.
Un tècnic del comú repartint racions d’escudella a un vehicle. | ANA/L.G.

El Comú d’Encamp va repartir ahir un total de 2.400 racions d’escudella en format StopLab a la vila i al Pas de la Casa. Ho va informar la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, qui va manifestar que des de la corporació han decidit mantenir aquesta metodologia tenint en compte la situació sanitària actual provocada per la variant òmicron. «L’any passat vam innovar amb aquest format StopLab i aquest exercici el mantenim per preservar el distanciament i no propagar el virus», va exposar.

A més, com a novetat i a diferència de l’edició passada, el comú va habilitar una zona perquè les persones grans puguin passar a recollir la ració caminant. Al mateix espai, també es va mantenir la venda de plats i culleres, que aquest any té gravada l’Església de Sant Pere del Pas. Les escudelles van distribuir-se entre les dues poblacions encampadanes, 2.000 a Encamp i 400 al Pas.

Centenars de vehicles van transitar ahir al migdia per la plaça dels Arinsols per recollir les seves racions d’escudella de Sant Antoni de manera gratuïta. Des del comú van haver d’iniciar abans de les 12.00 hores el repartiment tenint en compte que les cues de vehicles arribaven al centre de la vila, amb la voluntat «de no col·lapsar el trànsit». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT