PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Aula de Teatre de la capital celebra 30 anys de trajectòria

Més de 800 alumnes al llarg de tres dècades han assistit al centre d’arts

Per El Periòdic

L’exposició de ‘30 anys a l’aula de teatre’ d’Andorra la Vella.
L’exposició de ‘30 anys a l’aula de teatre’ d’Andorra la Vella. | Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

L’Aula de teatre d’Andorra la Vella està de celebració. Aquest 2022 es compleixen 30 anys de la seva fundació, quan el Comú d’Andorra la Vella va posar en marxa el primer projecte formatiu d’arts escèniques del país amb l’objectiu d’apropar el teatre i una nova oferta cultural als joves. 

En aquestes tres dècades han passat per l’Aula de Teatre uns 800 alumnes i s’han presentat 110 muntatges, unes xifres que el conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri, va qualificar de molt importants i que generen satisfacció «per la feina ben feta». El conseller va presentar ahir, juntament amb la responsable de l’Aula de Teatre i Dansa del comú, Raquel López, els actes que es duran a terme al llarg d’aquest 2022 per celebrar l’efemèride i, alhora, retre homenatge a totes aquelles persones que han fet possible el projecte. 


Un dels actes centrals d’aquest aniversari va tenir lloc ahir a la tarda, amb la inauguració de l’exposició 30 anys de l’Aula de Teatre, una mostra que es pot visitar fins al 15 de febrer al vestíbul del Centre cultural La Llacuna i que recull l’activitat del centre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT