PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno registra el seu millor resultat en descens

L’andorrana assoleix la 13a posició, superant la 19a de Val di Fassa al desembre

Per El Periòdic

Moreno al descens de la Copa d’Europa d’Orcières-Merlette (França).
Moreno al descens de la Copa d’Europa d’Orcières-Merlette (França). | @photoevenement.gillesbaron

La primera de les curses de descens de la Copa d’Europa d’Orcières-Merlette (França) es va fer esperar, però finalment ahir es va poder disputar, per a l’alegria de l’esquí andorrà. Cande Moreno va aconseguir el seu millor resultat de sempre en la disciplina, millorant les puntuacions que havia assolit aquesta temporada, quan a Val di Fassa, al mes de desembre, va ser 37ª i 19ª, posició.


La de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va ser 13a al descens d’ahir, amb un temps de 1.26.23, a 1.78 de la guanyadora, que va ser la suïssa Juliana Suter, amb 1.24.45. Així mateix, Moreno va marcar a la cursa 46.03 punts, els quals milloren els seus actuals 50.33, i amb aquest resultat, l’andorrana suma 20 punts de Copa d’Europa, que juntament amb els 12 que va assolir a Val di Fassa fan un total de 32 en la general de la Copa d’Europa de descens, on se situa en la 20a posició.


«He fet el meu millor resultat de descens en Copa d’Europa, i estic molt motivada de veure que estic progressant», va declarar Moreno en acabar la jornada, mentre afegia que «penso que la baixada d’avui no ha sigut perfecta, i això m’anima molt per donar-ho tot demà, corregir aquests petits errors, i qui sap si, potser, fer un millor resultat». 


D’altra banda, Xavi Cornella va ser 33è al gegant FIS de Kronplatz, mentre que Íria Medina, Jordina Caminal i Jèssica Núñez van ser 23a, 43a i 44a respectivament a la mateixa estació, i avui seguiran competint. 

 

Les decles

 

Cande Moreno - Esquiadora

«He fet el meu millor resultat de descens en Copa d’Europa, i estic molt motivada de veure que estic progressant»

PUBLICITAT
PUBLICITAT