PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El València Mestalla posa l’ull sobre el davanter Rubén Enri

El filial ‘che’ veu en el català el 9 ideal que busca l’entrenador, Miguel Ángel Angulo

Per El Periòdic

Enri celebra un dels seus gols amb l’FC Andorra aquesta temporada.
Enri celebra un dels seus gols amb l’FC Andorra aquesta temporada. | @FCANDORRA

El València Mestalla, filial del conjunt che militant en la Primera Divisió espanyola, s’ha fixat en el davanter tricolor Rubén Enri per reforçar el seu atac. Segons mitjans valencians, el Mestalla fa setmanes que treballa en reforçar les posicions ofensives, específicament l’extrem esquerre i el davanter, i Enri, el qual ja va voler el club en altres ocasions, és un dels candidats preferits pel tècnic, Miguel Ángel Angulo.

El tricolor no està gaudint de molts minuts en la Primera RFEF Footters, i el València Mestalla li ha plantejat una cessió fins a final de temporada «que el jugador no veu amb mals ulls, però falta la resposta de l’FC Andorra», segons publiquen els mitjans locals. No obstant això, el català és un dels jugadors més valorats per la secretaria tècnica tricolor, ja que es va aconseguir, primer, la seva cessió, i tot i registrar una temporada discreta a causa de les lesions, se’l va fitxar en propietat per a les pròximes tres temporades, procedent de la UD Almeria.

Amb una dura competència al davant, amb Carlos Martínez i Manu Nieto, al davanter li està costant fer-se amb la confiança de Sarabia, i els seus dos gols en 18 jornades i la falta de minuts podrien desembocar en la decisió d’abandonar el Principat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT