PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detenen un fugitiu amb vuit ordres pendents d’ingrés a presó

L’home va ser captat a la Farga de Moles i acumulava 46 detencions

Per El Periòdic

Dos agents amb el detingut.
Dos agents amb el detingut. | Policia Nacional

La Policia Nacional espanyola va comunicar ahir la detenció, a la Farga de Moles, d’un fugitiu que tenia un total de vuit ordres d’ingrés a presó pendents, de diversos jutjats. Es tracta d’un home de nacionalitat espanyola que estava en cerca per múltiples delictes contra el patrimoni, sobretot diversos robatoris amb força. Segons va informar RàdioSeu, l’individu és un delinqüent multireincident, atès que havia estat detingut fins a 46 vegades, i de fet, ja havia complert una pena de nou anys de presó, en diversos centres penitenciaris espanyols. Després de ser detingut al municipi de les Valls de Valira, municipi de la comarca de l’Alt Urgell i que comprèn la frontera amb Andorra, el jutjat de guàrdia en va ordenar l’ingrés immediat a presó perquè compleixi les penes que encara té pendents.

El cos policial espanyol també va informar que les darreres setmanes han detingut fins a quatre persones més quan intentaven accedir a Andorra per evitar detencions o condemnes judicials. Una d’elles és una dona, reclamada per un jutjat de Sevilla per un delicte de lesions. També es va arrestar un ciutadà portuguès, que era reclamat per un jutjat de Las Palmas (Illes Canàries) per un delicte contra la seguretat vial, i un home reclamat per un jutjat d’Oriola (Baix Segura) per conduir sense carnet. 

El cinquè detingut d’aquesta llista és un altre home, també de nacionalitat espanyola, que volia fugir d’Espanya, acompanyat d’una dona i dos nens petits, i que tenia una ordre d’allunyament de la seva parella, ordenada per l’Audiència de Barcelona. Així, va ser detingut per trencament de condemna, tot i que el jutjat de guàrdia de la Seu d’Urgell el va deixar en llibertat amb càrrecs. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT