PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS demana per les places dels docents en baixa

López pregunta sobre la candidatura dels Pirineus als Jocs d’Hivern del 2030

Per El Periòdic

La consellera general i presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata Judith Salazar.
La consellera general i presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata Judith Salazar. | PS

La consellera general i presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (PS), Judith Salazar, va entrar ahir una pregunta oral urgent en relació amb la cobertura de les baixes per incapacitat laboral (o altres) dels docents.

Salazar va recordar les declaracions que va efectuar aquest dimarts la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, on va afirmar a la premsa que es compta amb suficients candidats interins per cobrir les baixes actuals així com la de docents que la puguin agafar en els propers dies. Per aquest motiu, la consellera socialdemòcrata va demanar quines són aleshores les raons que justifiquen que hi hagi baixes que actualment no s’estan cobrint.

Així mateix, el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, també va entrar ahir una pregunta oral amb caràcter urgent en relació amb la candidatura dels Pirineus als Jocs Olímpics d’Hivern del 2030. López va sol·licitar al Govern que expliqui quina és la seva posició respecte a una possible participació d’Andorra en aquesta candidatura i quins contactes i comunicacions de caràcter oficial s’han dut a terme sobre aquesta qüestió.

PUBLICITAT
PUBLICITAT