PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El podi d’Esteve el deixa amb la millor puntuació FIS

Cande Moreno, 9a i 18a als entrenaments de la Copa d’Europa de descens

Per El Periòdic

El podi amb Àxel Esteve.
El podi amb Àxel Esteve. | FAE

Àxel Esteve es va reivindicar ahir amb un gran resultat, premi al seu esforç durant els darrers mesos. L’andorrà va quedar tercer a l’eslàlom FIS de Kronplatz, una prova amb molt nivell que li va reportar 27.58 punts, millorant els seus actuals 32.37 que marca l’última llista de la FIS. 

Esteve va fre una primera mànega més tímida, on va aconseguir el 7è temps, mentre que en la segona va sortir a per totes i va assolir el segon millor temps. Això el va deixar en un crono total de 1.35.04, a 0.04 del noruec Oscar Zimmer i l’israelià Barnabas Szollos, que van empatar en la primera posició amb 1.35.00.

Amb aquest resultat FIS, en la pròxima cita de Copa d’Europa (Vaujany, 20 i 21 de gener) Àxel Esteve millorarà dorsal, amb la qual cosa augmenten les opcions de poder fer un millor resultat i acostar-se a l’objectiu del top30 en aquesta competició.

Pel que fa a Xavier Cornella i Àlex Rius, ahir no van poder completar la primera mànega. Així mateix, també es va disputar la cursa femenina, on Íria Medina no va poder finalitzar la primera mànega en quedar fora a la zona del pla.

Per un altre costat, ahir es van celebrar a Orcières-Merlette (França) dues sessions d’entrenaments del descens de la Copa d’Europa femenina, amb la presència de Cande Moreno. Després que aquest dilluns se suspengués el primer dels entrenaments oficials, ahir van tenir lloc dues baixades. A la primera, Cande Moreno va finalitzar amb el 9è temps amb 1.27.91, a 1.15 del millor registre, que va ser per a la neozelandesa Alice Robinson (1.26.76). Al segon descens de la jornada d’entrenament d’ahir, Moreno va aconseguir el 18è temps amb 1.28.18, a 2.65 del millor temps, que va ser per a l’austríaca Christina Ager, amb 1.25.53.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT