PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc torna a la feina sense cap positiu per covid

L’enfrontament contra el Manresa es disputarà finalment el 22 de gener

Per El Periòdic

La banqueta tricolor, al Poliesportiu.
La banqueta tricolor, al Poliesportiu. | BCA

De mica en mica, el MoraBanc Andorra va fent net de coronavirus i comença a poder treballar amb més normalitat per preparar els propers enfrontaments. El club va informar ahir que l’equip tornava als entrenaments sense cap positiu per covid, després que donés negatiu el darrer jugador que estava passant la malaltia: Conor Morgan. 

Així doncs, el tècnic Ibon Navarro compta amb tots els efectius disponibles per al proper partit de la Lliga Endesa, que es disputarà el diumenge vinent, a les 17.30 hores, al Poliesportiu davant el Baskonia, excepte els lesionats de llarga durada. Els andorrans tenien avui un partit d’Eurocup, que finalment es va ajornar com a conseqüència del coronavirus.

Els homes d’Ibon Navarro ja van haver de suspendre dos partits (Barça i BAXI Manresa) durant les festes de Nadal, per la llarga llista de baixes per haver donat positiu de covid.  Precisament ahir es va conèixer que la jornada 16 de la Lliga Endesa, ajornada per la covid, es disputarà finalment el cap de setmana del 22 i 23 de gener, així que la jornada 19 es disputarà entre el 12 i el 14 d’abril. Així, el MoraBanc-BAXI Manresa es jugarà el dissabte 22 de gener, a les 18.00 hores.

Per un altre costat, el Barça-MoraBanc Andorra de la jornada 15, encara sense data i amb el Barça ja classificat i el MoraBanc sense opcions d’entrar a la Copa del Rei, serà l’únic partit de la primera volta que es jugarà després del tancament establert per l’ACB a 30 de gener.

PUBLICITAT
PUBLICITAT