PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les GSeries 2022 s’estrenen amb emocions fortes

Dani Sordo pateix un trencament del motor del seu Giand a l’inici de la trobada i una topada al final

Per El Periòdic

El podi de la jornada.
El podi de la jornada. | fotoesport

Nil Solans (Giand), Romain Di-Fante (2RM - Clio ICE Trophy), Jose Roger (SBS), Maxime Emery (Carrera 1 - ICE Gladiators) i Cristian España (Carrera 2 -ICE Gladiators) van ser els primers vencedors de les Crèdit Andorrà GSeries.

El 'meeting' es va disputar a la pista del Circuit Andorra amb un ambient hivernal, però agradable gràcies a la presència del sol. La temperatura es va mantenir estable per sota de 0°C, mentre que el sempre temut vent només va fer acte de presència en la part final de la jornada i de manera moderada.

En el 'meeting' inicial de la temporada 2022 en el Circuit Andorra, cal destacar la presència de Dani Sordo (que va patir un trencament del motor a l’inici i una topada al final), Yohan Rossel, Christine Giampaoli i els joves de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), Àlex ‘Sito’ Español i Raül Ferré. També va ser al recinte andorrà, Gil Membrado, subcampió de les dues últimes edicions de la Crèdit Andorrà GSeries que, enguany ha decidit no competir a les Crèdit Andorrà GSeries, a causa de coincidència de dates amb el calendari de Lituània de ral·lis.

Entre els que no hi van ser, per imprevistos d’última hora, al Circuit Andorra, cal destacar els campions de la passada edició, ‘Cohete’ Suárez (Giand) i Yan Le Poitier (SBS), a més dels germans Porté (Frank i Ian), protagonistes entre els 2RM, a la recta final de les Crèdit Andorrà GSeries 2021, la categoria més castigada per les absències obligades.

Els pilots que es van instal·lar al 'paddock' del Circuit Andorra, 60 en total, es van trobar amb un paisatge completament blanc, a causa de la neu que va caure en els dos dies previs a la G1. Quant a la pista de les instal·lacions del Port d’Envalira, la inversió tèrmica va fer que l’equip de pista hagués de treballar de valent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT