PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Pastorets abaixen el teló amb la satisfacció de la direcció pel resultat

Pericas destaca «la valentia» dels actors per haver fet front al repte del musical

Per Lídia López

Una escena d’Els Pastorets.
Una escena d’Els Pastorets. | Els Pastorets

Un any més, i ja en van 28, Sant Julià de Lòria ha pogut gaudir de la representació d’Els Pastorets a la seva parròquia. Cristina Pericas, que enguany ha estat al capdavant de l’obra, fa un balanç positiu de l’experiència: «Ha sigut un viatge molt màgic i molt emocionant per mi, de poder haver estat a l’altra part aquest any i viure tot aquest procés des de la meva idea». Cal recordar que, en aquesta ocasió, s’ha transformat el text de Folch i Torres en un musical, repte que va ser ben rebut pels actors participants, segons va destacar Pericas. «Recordo que quan vam arribar a l’octubre i vam dir que aquest any cantaríem, ballaríem i actuaríem, tothom tenia cara de por i de misteri», va compartir la directora, que va posar en relleu la «valentia de tots els participants per llançar-se a aquesta proposta, que era nova i que ningú sabia com anava a sortir».

Així mateix, la direcció també comparteix que la resposta del públic a la nova versió ha estat molt positiva. En aquest sentit, des del Comú de Sant Julià de Lòria van compartir que al llarg de les quatre representacions havien assistit a l’auditori Claror 750 persones, i que les funcions del 2 i 6 de gener van exhaurir les entrades. Quatre funcions que no es van haver d’alterar a causa de la pandèmia més enllà de les restriccions inicialment establertes, pel fet que només hi va haver un positiu en covid la darrera jornada i aliè a la funció. «Crec que hem tingut molta sort, i no sé si ha sigut per Nadal o la màgia del teatre, però jo encara no em puc creure que no haguem tingut més positius», va reconèixer Pericas, que va posar en relleu la responsabilitat de tots els implicats en l’obra per cuidar-se i vetllar pel compliment de les mesures.

Per tot plegat, la directora assegura que el resultat ha estat «molt gratificant», i davant la pregunta de si s’animaria a repetir en aquest càrrec, va declarar que «No sé si l’any que ve es repetirà o si m’escolliran a mi o no, però per mi sempre és un honor venir a la meva parròquia a treballar, i més en un projecte tan popular i tradicional com és Els Pastorets». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT