PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra visita Madrid per continuar a la zona alta

Els d’Eder Sarabia afronten el partit amb tres baixes: Cañete, Hevel i Morer

Per El Periòdic

El darrer entrenament abans del partit.
El darrer entrenament abans del partit. | FC Andorra

L’FC Andorra comença l’any amb un partit davant el Reial Madrid Castilla (17.00 hores, a l’estadi Alfredo Di Stéfano), un camp que els darrers anys ha acollit partits de Primera Divisió i de Lliga de Campions per les obres del Santiago Bernabéu. Els homes d’Eder Sarabia afronten el partit amb l’objectiu de continuar a la zona de promoció d’ascens, on es va consolidar abans de l’aturada de la competició per Nadal. L’equip, que compta per aquest partit amb tres baixes: Cañete, Dani Morer i Hèctor Hevel, va recuperar sensacions aquest dimecres vencent l’Inter en un amistós (2-1).

Però el que de veritat importa arriba avui amb la visita a la Ciutat Esportiva del Reial Madrid, on espera un filial blanc situat en la zona mitjana de la taula però que ha deixat partits de gran nivell; sense anar més lluny, en el darrer duel de l’any, els de Raúl González van superar amb contundència el filial del Betis (0-3). «Tenen una de les millors plantilles de la categoria, amb unes individualitats espectaculars i moltes alternatives: canvien de sistema i de jugadors i es nota poc, i són d’aquells equips que en qualsevol error et poden fer mal», explicava el tècnic tricolor Eder Sarabia.

Tot i això, Sarabia té clar que, més enllà del conjunt blanc, tot dependrà de l’estat del seu equip i si continua amb el bon nivell dels últims partits. «Sempre està bé desconnectar i carregar piles, però volem recuperar aquelles bones sensacions del mes de desembre. Qui millor hagi preparat el duel aquestes dues setmanes hi tindrà molt guanyat», raonava, conscient que els tricolors s’hauran de mostrar «sòlids amb pilota, ser ordenats i mantenir el bon encert de l’últim mes» si volen marxar de Valdebebas amb el botí entre mans.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT