PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un accident al túnel del Bordar causa retencions al llarg de l’N-145

Un vehicle va encalçar el cotxe que tenia a davant sense causar ferits

Per El Periòdic

Cues a la rotonda d’Andorra de la Seu d’Urgell a causa de l’accident.
Cues a la rotonda d’Andorra de la Seu d’Urgell a causa de l’accident. | RÀDIOSEU

La carretera N-145 va registrar ahir fortes retencions al migdia i a primera hora de la tarda a l’altura de la Seu d’Urgell a causa d’un accident que es va produir a l’interior del túnel del Bordar, just al límit entre la capital de l’Alt Urgell i el municipi de les Valls de Valira.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l’avís de la incidència es va rebre poc abans de les 12.30 hores al punt quilomètric 1,8, a prop del poble d’Anserall. Per causes que encara es continuen investigant, un vehicle va encalçar el cotxe que tenia just a davant. El xoc no va causar ferits, però va obligar a tallar totalment el trànsit per precaució, tenint en compte que l’accident es va  dur a terme a dins el túnel.

Aquest fet va generar ràpidament retencions en els dos sentits de la marxa, que es van prolongar fins a gairebé les 16.00 hores. En direcció Andorra, les cues van anar més enllà de l’N-145 i van afectar la rotonda d’entrada a la Seu i l’N-260. La via es va començar a normalitzar cap a les 15.45 hores. Al lloc dels fets hi van intervenir dues dotacions del parc de Bombers de la Seu, i diversos efectius dels Mossos d’Esquadra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT