PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera no surt en la cinquena etapa i apura les opcions

L’equip mecànic segueix treballant per tenir l’Iveco a punt per continuar

Per El Periòdic

Llovera durant les reparacions de l'Iveco.
Llovera durant les reparacions de l'Iveco. | @albertllovera

Albert Llovera segueix treballant a contrarellotge per poder formar part de la sisena etapa d’aquest Dakar 2022, en no poder prendre la sortida en la cinquena. «Tot i el magnífic treball del meu equip, no hem acabat la reparació a temps per sortir. Els mecànics continuen treballant en l’aparell [l’Iveco]». Hores després de començar amb els treballs de reparació, els de Fesh Fesh continuaven posats, fet que fa indicar que és probable que finalment l’andorrà pugui continuar en el Dakar, tot i que, en el tancament d’aquesta edició en paper, no està assegurat.


Llovera-Torres-Salvador ho tindran complicat pel que fa a la classificació general, ja que perdre’s una sola etapa de l’esdeveniment suposa, pràcticament, el fet de dir adeu a qualsevol opció. No obstant això, en aquesta mena de competicions, el fet de finalitzar la totalitat de les etapes ja suposa tot un èxit.


Cal recordar que perquè Llovera no pogués continuar s’hauria de donar la situació que l’equip no pogués reemplaçar les peces fetes malbé de l’Iveco, o bé que fossin els mateixos competidors o el conjunt qui decidís abandonar. De moment, les reparacions semblen anar pel bon camí, i la part positiva ha estat que han comptat amb més d’un dia sencer per valorar la situació i invertir en la posada a punt del camió. 

 

Les decles

 

Alber Llovera - Pilot

«Tot i el magnífic treball del meu equip, no hem acabat la reparació a temps per sortir. Continuem treballant»

PUBLICITAT
PUBLICITAT