PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maeva Estevez no estarà en les proves de Copa del Món a Rússia

La ‘rider’ de la FAE, tot i no ser contagiosa, segueix donant positiu en covid-19

Per El Periòdic

Estevez (dreta) durant la Copa del Món a Cervinia.
Estevez (dreta) durant la Copa del Món a Cervinia. | @markusfruehmann

Maeva Estevez no podrà estar, malauradament, en les pròximes cites de la Copa del Món d’snowboard (SBX), que tindran lloc del 7 al 9 de gener a Krasnoyarsk (Rússia). L’andorrana va donar positiu en covid-19 fa 17 dies, i després d’un confinament de 12 dies segueix donant positiu, tot i no ser contagiosa. Per aquest motiu, Estevez no podrà viatjar cap a Rússia en un moment de la temporada en el qual estava sent molt regular i havia assolit l’objectiu de classificar-se per a unes finals en la darrera cita a Montafon (Àustria).


«És una situació molt dura, i no podia caure en pitjor moment, però no perdo la motivació i sé que fins ara hem estat en la bona línia i amb molt bona feina, així que seguim preparant-nos al màxim per a les pròximes curses», va declarar la rider de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) a les seves xarxes socials. D’altra banda, el gerent de la federació, Carles Visa, va explicar que aquest fet «ens perjudica molt, ja que el calendari de la Copa del Món és molt curt i estem parlant que es perd el 30% d’aquest».


Tanmateix, les possibilitats d’Estevez per a fer-se amb la classificació olímpica també es redueixen dràsticament, tot i que aquest aspecte no preocupa tant la FAE, ja que «és un fet que existeix, però no era l’objectiu que ens haviem plantejat a principi de temporada». 

 

Les decles

 

Carles Visa - Gerent de la FAE

«Ens perjudica molt, ja que el calendari de la Copa del Món és molt curt i estem parlant que es perd el 30% d’aquest»

PUBLICITAT
PUBLICITAT