PUBLICITAT

Andorra la Vella

Morer i Hevel causaran baixa per enfrontar-se al RM Castilla

Sarabia no podrà comptar amb els jugadors a causa d’una lesió i pel covid-19

Per David Sansaloni

Morer en una jugada de l’últim partit de lliga, a l’Estadi Nacional.
Morer en una jugada de l’últim partit de lliga, a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

Eder Sarabia no podrà comptar amb Dani Morer ni amb Hector Hevel per enfrontar-se al Reial Madrid Castilla aquest dissabte, a partir de les 17.00 hores a la capital d’Espanya. Els dos jugadors seran les úniques baixes del conjunt tricolor en aquesta nova jornada de la Primera RFEF Footters, que a més serà la primera per als andorrans, la que reprendrà la competició.

Pel que fa a Morer, aquest arrossega molèsties i, en principi, no es comptarà amb ell, mentre que Hevel va donar positiu en covid-19 ara ja fa uns dies, i no arribarà a la data El club ha decidit prescindir d’ambdós, ja que «no arribarien en les millors condicions físiques per afrontar el duel», va explicar Sarabia. El tècnic basc va assegurar que el Reial Madrid Castilla «compta amb una de les millors plantilles de la categoria, i les claus per saber quin dels dos aconseguirà la victòria recau en la preparació prèvia en aquestes darreres dues setmanes».

En el cas d’Hevel, l’holandès està sent una de les màximes referències ofensives del conjunt del Principat, mentre que Morer ha agafat un paper de revulsiu, aportant dinamisme i velocitat al joc. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT