PUBLICITAT

La mítica pista Avet de Soldeu s’omple de llum

Equador de la campanya per donar a conèixer la candidatura dels Campionats del Món d’esquí alpí Andorra 2027

Per El Periòdic

Un moment de l'espectacle.
Un moment de l'espectacle. | GRANDVALIRA

La mítica pista Avet del sector Soldeu de Grandvalira s’ha il·luminat aquesta nit amb un espectacle nocturn adreçat a les famílies amb motiu de la candidatura dels Campionats del Món d’esquí alpí Andorra 2027. L’acció coincideix amb l’equador del període de promoció per donar a conèixer el projecte de l’esdeveniment esportiu més rellevant de la història d’Andorra. El joc de llums amb la pista de Copa del Món com a escenari ha volgut simbolitzar la campanya de comunicació “Ja és hora de tornar a encendre les estrelles”.

Un total de 150 participants, entre infants i adults, han estat els protagonistes de la baixada de llumetes que s’ha complementat amb una demostració d’esquí a càrrec del Demo Team de l’Escola d’Esquí i Snowboard de Grandvalira, una projecció de leds, una exhibició de bona part del parc de màquines trepitjaneu i un castell de focs. Des del peu de la plataforma de Soldeu, s’ha pogut observar el show que ha tingut lloc les pistes Avet, Bosc Fosc i Ós.

El procés de promoció de la candidatura continuarà amb noves accions a l’estació i a les escoles del país, coincidint amb el World Snow Day, el pròxim 16 de gener.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT