PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez venç Grace Min i passa als vuitens de final

L'andorrana s'imposa en dos sets (4-6/2-6) davant la número 171 del món

Per David Sansaloni

Vicky Jiménez durant el partit contra Min.
Vicky Jiménez durant el partit contra Min. | WTA TV

Vicky Jiménez va aconseguir, en la matinada d'ahir, la victòria per dos sets (4-6/2-6) davant l'estatunidenca Grace Min, número 171 del món i quarta cap de sèrie de l'W60 de Bendigo (Austràlia). Amb aquest resultat, l'andorrana es fa amb un lloc als quarts de final, on es veurà les cares amb la bosniana Dea Herdzelas, número 224 del rànquing WTA.

Pel que fa a la trobada, Jiménez es va desfer de Min en una hora i 15 minuts, i va tenir un primer set on no va cedir cap treta, tombant al mateix temps el primer a l'estatunidenca. Els primers tres jocs van ser relativament curts, amb l'1-2 a favor de la jove tennista, però en el quart va ser on la tricolor va haver de treure tot el que tenia si volia establir un punt d'inflexió. Fins en tres ocasions va estar a punt Min de tombar la treta de l'andorrana, que va aguantar les empentes de la seva rival, fins que es va refer amb tres punts seguits que li van atorgar l'1-3.

La lluita va seguir en el setè joc, que es va endur l'estatunidenca establint un guió a la inversa del que s'havia vist moments abans, i finalment, l'últim joc, que suposava el primer set per a l'andorrana, també va tenir aquesta com a protagonista, que va tenir un primer punt de set, que no va aconseguir materialitzar, però que sí que ho va fer tres tretes després.

Amb el factor psicològic a favor, en el segon set Jiménez es va recolzar en una dreta dominant, un servei molt sòlid i un gran joc des del fons, obtenint així la seva primera victòria a Bendigo i continuant avançant en el torneig. L'andorrana va vorejar la perfecció en aquest set, tombant fins a dos serveis de Min (els dos primers), i sense cedir-ne cap ella va establir el 2-6 que tancava el partit.

Jiménez enfrontarà Herdzelas en la matinada de demà pel dijous, a partir de les 00.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT