PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre ferits i un detingut pel xoc múltiple del diumenge a Canillo

Ferits dos vianants i un ciclista en un atropellament i un accident, respectivament

Per Lídia López

Les retencions generades per l’accident.
Les retencions generades per l’accident. | TWITTER/ENRIC FONTBERNAT

L’accident de circulació que va tenir lloc el diumenge, 2 de gener, poc després de les 19.00 hores es va saldar amb quatre ferits i un detingut. Segons va informar la Policia a EL PERIÒDIC, els fets van tenir lloc a la CG-2, a Canillo, quan el conductor d’un Volkswagen Golf amb matrícula del Principat, un resident de 25 anys, va bolcar el seu vehicle per causes que encara s’investiguen. Arran d’aquest succés, un altre turisme amb plaques andorranes (Dacia Duster), dos turismes més amb matrícula espanyola (Dacia Duster i Chevrolet Nubira), i una autocaravana espanyola (Sea M700), també es van veure implicats en un xoc en cadena. Fruit de l’impacte, el resident de 25 anys i els passatgers del Chevrolet, una dona i dos homes no residents de 20, 21 i 23 anys respectivament, van resultar ferits lleus. I és que, tal com van precisar els Bombers, malgrat l’aparatositat de l’accident, «no va ser de gravetat».

Així mateix, el conductor del cotxe bolcat va ser sotmès a la prova de control de tòxics salivar, donant un resultat positiu. Per aquest motiu, va ser detingut per un delicte contra la seguretat col·lectiva i com a presumpte autor d’un delicte de lesions per imprudència, i estava a l’espera de passar a disposició judicial.
D’altra banda, ahir es va produir un atropellament a Escaldes-Engordany. Els fets van tenir lloc al número 47 de l’avinguda Fiter i Rossell poc després de les 10.00 hores, quan el conductor d’un 4x4 Ford Ranger amb matrícula del Principat va atropellar dos vianants, residents de 51 i 73 anys, resultant el primer il·lès i ferit de poca gravetat el segon.

Hores després, a la CG-3, a l’alçada de la rotonda de Sornàs (parròquia d’Ordino), es va produir un accident entre un turisme (Renault Megane amb plaques andorranes) i una bicicleta (Giant, model de carretera). Les autoritats van rebre l’avís a les 15.44 hores i van atendre al ciclista, resident de 57 anys qui va resultar ferit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT