PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez avança al quadre principal de Bendigo

L’andorrana venç Michaela Haet amb un contundent 6-0/6-1en el primer partit de l’any

Per El Periòdic

Jiménez en una imatge d’arxiu.
Jiménez en una imatge d’arxiu. | V.J.

Vicky Jiménez va tornar a demostrar que es troba en un dels millors moments de la seva carrera. L’andorrana va acabar el 2021 amb «bones sensacions», complint amb els objectius que s’havia marcat al començament de la temporada, i ara afrontava el partit previ de l’ITF de Bendigo (Austràlia). La jove tennista es va imposar amb autoritat a l’australiana Michaela Haet, de 22 anys, guanyant en poc menys de 50 minuts per dos sets a zero (6-0/6-1).


Amb la victòria, Jiménez va obtenir el passi al quadre principal del torneig, on s’enfrontarà en la primera ronda a la quarta cap de sèrie, l’estatunidenca Grace Min, durant la matinada d’avui (a partir de les 23.30 hores). Min assoleix actualment la posició 171 del rànquing WTA, i serà una nova prova de nivell per a l’andorrana, que busca seguir consolidant-se i pujar esglaons en l’àmbit professional.


Després de gaudir d’alguns dies de vacances al Principat, la jove tennista ha agafat de nou la mentalitat competitiva. Segons va declarar en el programa Dia E d’RTVA, «la relació amb el meu pare (i entrenador) ha millorat moltíssim, i això s’ha notat a la pista». L’andorrana va admetre que «ara és el meu millor amic, i abans, a causa de la meva mentalitat, el veia com una figura més llunyana», i sembla que aquesta relació segueix beneficiant en gran manera el joc de la tricolor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT