PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Albert Llovera rep l’‘OK’ per continuar al Dakar

L’andorrà va tenir complicacions durant el pròleg, en bolcar en un avançament

Per El Periòdic

Llovera durant l’etapa, abans de l’accident.
Llovera durant l’etapa, abans de l’accident. | FotoEsport

Albert Llovera-Marc Torres-Jorge Salvador (Iveco Fesh Fesh) van completar l’inicial, l’etapa pròleg, del Dakar 2022 amb un temps de 2.30.00, el temps màxim previst per l’organització per als camions que, com el cas de l’andorrà, tinguessin problemes en el desenvolupament d’aquest pròleg. En un intent per avançar un competidor de Petronas, els de Fesh Fesh van trepitjar el començament d’una olla a l’arena, que els va empentar cap a dintre, fent bolcar el camió i deixant-lo en una posició molt complicada.


«El problema principal ha estat que no podíem estibar-lo de cap costat, i quan vam intentar treure’l vam fer malbé tot el frontal», va explicar Llovera en arribar a la base. Després d’un gran treball per part de l’equip mecànic, el del Principat va rebre finalment la bona notícia, i podrà seguir endavant en el Dakar 2022. D’aquesta manera, l’Iveco #519 es va situar en la 55a posició de la categoria.


«Tots són uns megacracks. Han fet un treball increïble, i formem un equip amb molta qualitat! My Team Fesh Fesh», va publicar el pilot a les seves xarxes socials. Mitjançant un vídeo, Llovera explicava que havia sigut «la meva culpa», mentre mostrava el lloc de l’incident i assenyalava que «anàvem molt bé, ha sigut una llàstima i ha passat massa aviat això». La preocupació va passar a l’alegria ahir al matí, quan l’equip va rebre el vistiplau de l’organització per a continuar en la competició, i van prendre part en l'etapa 1B d'ahir, on els esperaven 333 quilòmetres d'especial en bucle a Ha'il. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT