PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Podi de Mijares en dones i Calvó, el millor en homes a Arinsal

Zoe Douat i Lucas Dessandier s’imposen en les respectives categories

Per El Periòdic

Íria Medina, ahir en competició a Arinsal.
Íria Medina, ahir en competició a Arinsal. | FAE

L’estació d’Arinsal, a la parròquia de la Massana, va ser protagonista durant la jornada d’ahir, ja que va acollir els dos últims eslàloms FIS de l’any. En la cursa en categoria masculina es va imposar el francès Lucas Dessandier, mentre que en la femenina va guanyar la també francesa Zoe Douat.

En categoria femenina, Douat es va imposar amb un temps d’1.19.41, seguida al podi per la portuguesa Vanina Guerillot, a 1.82, mentre que en tercera posició va acabar l’andorrana Clàudia Mijares, a 2.75. En canvi, no van poder finalitzar la primera mànega de la competició Jordina Caminal, Íria Medina, Laia Robert i Salomé Rimbert.

Pel que fa a la categoria masculina, el guanyador va ser el francès Dessandier, amb un temps d’1.15.49. El millor esquiador andorrà va ser Àlvar Calvó, que va aconseguir un cinquè lloc, a 2.27, mentre que Pirmin Estruga va ser 11è a 3.60, Èric Ebri 12è a 3.90, Ferran Torres 16è a 4.86, Nicolas Piccino 17è a 4.92, Enzo Fuentes 25è a 6.51 i Pere Cornella 36è a 15.90. En canvi, no van aconseguir acabar la primera mànega els andorrans Lluís Torres, Cerni Gil, Ty Acosta, Lenadre Parsoire i Carles Soler, mentre que en la segona ronda van quedat fora Bartumeu Gabriel, Robert Solsona i Adrià Prats.

Després de dues jornades en terres suïsses i d’una jornada de descans per poder fer el viatge, el Tour d’Esquí torna a la competició, aquesta vegada en terres alemanyes. Els dos participants andorrans, Irineu Esteve i Carola Vila, es tornaran a calçar els esquís per competir al màxim nivell. D’aquesta manera, Esteve entrarà en joc a les 12.55 hores, en la competició de 15 quilòmetres, mentre que Vila ho farà a les 15.25 hores, en els 10 quilòmetres. Serà una bona prova per acabar l’any, tot i que el dia 1 de gener, el primer dia del 2022, hauran de tornar a competir, també a Alemanya. La competició del Tour d’Esquí acabarà el proper 4 de gener, a Itàlia. Aquesta és la 16a edició de l’esdeveniment, que forma part de la Copa del Món FIS de la disciplina.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT