PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El noi ferit lleu, donat d’alta, i la dona ingressada a l’UCI, estable

Tres ferits en l’accident a la cruïlla de Sispony es mantenen a l’hospital

Per Albert Belis

L’estat en què van quedar l’autobús i el vehicle.
L’estat en què van quedar l’autobús i el vehicle. | EL PERIÒDIC

Les dues persones que van resultar ferides greus en l’accident que va tenir lloc aquest dimecres a la cruïlla de Sispony es trobaven ahir estables, segons va informar l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. En concret, es tracta de la dona de 49 anys que està ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI), així com la noia de 17 anys que va haver de passar pel quiròfan amb una fractura d’húmer. Pel que fa als ferits lleus, un d’ells encara està ingressat, mentre que el noi de 14 anys ja va ser donat d’alta. L’home de 53 anys, per la seva banda, també es troba estable.

Cal recordar que el sinistre va tenir lloc aquest dimecres quan un vehicle que circulava per la CG-3 en direcció a Escaldes-Engordany va perdre el control i va xocar contra un autobús de la línia interurbana que es trobava aturat a la parada, a tocar de la cruïlla de Sispony, i que feia el trajecte entre Ordino i Andorra la Vella. Cap dels passatgers ni el conductor de l’autobús va patir cap dany, mentre que els quatre turistes que viatjaven amb el tot terreny van patir ferides de diversa consideració, dos d’ells greus, i van haver de ser traslladats al centre hospitalari després d’haver de ser excarcerats del cotxe per part dels nombrosos efectius dels Bombers desplaçats al lloc dels fets. L’accident va provocar que els equips d’emergències haguessin de treballar durant força temps per condicionar la zona, i això va provocar llargues retencions a la sortida de la Massana en els dos sentits de la marxa.

Per un altre costat, el Cos de Policia va informar ahir d’un altre accident, que es va produir de bon matí també a la CG-3, al voltant de les 09.00 hores, però a l’alçada d’Ordino. En aquesta ocasió, només hi va estar implicat un sol vehicle: una bicicleta de carretera, de la marca Megano. El ciclista, un home resident de 50 anys, va resultar ferit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT