PUBLICITAT

Oberta la preinscripció per a l'especialitat de llevador/a

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Alumnes de l'UdA Foto: TONY LARA

La Universitat d'Andorra va informar ahir de l'obertura del període de preinscripció per a la cinquena promoció del bàtxelor d'especialització en infermeria obstetricoginecològica, és a dir, llevador o llevadora. El termini de matriculació ja està obert i s'allargarà fins al 18 de febrer.

Aquesta formació es va iniciar el maig del 2007 per tal de donar resposta a la manca de professionals d'aquesta disciplina al sistema sanitari andorrà. Es va posar en marxa gràcies al conveni de col·laboració entre la Universitat d'Andorra (UdA), la Universitat de Barcelona (UB) i la Fundació Crèdit Andorrà.

El bàtxelor d'especialització en infermeria obstetricoginecològica té una durada de dos cursos acadèmics, amb una estructura anyal i està destinat a persones que compten amb el títol de diplomat universitari en infermeria (o equivalent reconegut o homologat a Andorra).

La formació compta amb dues places per promoció, per la qual cosa es realitza un procés de selecció entre els alumnes.

El programa de formació consta de 3.600 hores lectives (corresponents a 120 crèdits europeus). El 70% de la formació és de caràcter pràctic i el 30% té un contingut teòric, que es cursa a la Universitat de Barcelona.

A la part pràctica, els estudiants realitzaran una immersió en l'activitat professional de diverses institucions sanitàries, tant d'Andorra com de Catalunya. La preinscripció s'ha de fer al web de l'UdA: http://www.uda.ad.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT