Esteve acaba 40è i Vila 64a en el segon dia a Suïssa

La competició es trasllada ara a Alemanya, on competiran el 31 de desembre i l’1 de gener

Irineu Esteve, ahir.
Irineu Esteve, ahir. | FAE / E. A.

Els corredors d’esquí de fons Irineu Esteve i Carola Vila van disputar ahir la segona cita del Tour d’Esquí, amb 15 km clàssic per a la categoria masculina i 10 km per a la femenina, a Lenzerheide (Suïssa), on Esteve va quedar 40è, mentre que Vila va acabar 64a.

Esteve va rebre una targeta groga, en obstaculitzar el camí a un contrari. Tot i que l’acció va ser involuntària, es pot considerar justa. En la general, després de les dues curses disputades, el corredor andorrà es troba en la 46a plaça amb 40.04,0, a 3.02,0 del líder. Vila és 65a de la general, amb 33.14,0, a 3.29,0 de la líder.

Ara el Tour d’Esquí viatja a Alemanya, on es disputen dos dies de competició, el 31 de desembre i l’1 de gener, a l’estació d’Oberstdorf, amb 15 km i 10 km masterclass, en homes i dones, respectivament, el dia 31, i la cursa esprint del dia 1.

D’altra banda, pel que fa a l’esquí alpí, durant dos dies s’ha disputat a La Molina la Copa Pirineus, amb força presència andorrana. Els dos dies de competició, amb eslàlom ahir i gegant dimarts, tant en categories U14 com U16, s’han saldat amb set podis andorrans.

Per un altre costat, Arinsal va acollir ahir dos eslàloms FIS. Tant en homes com en dones, Andorra va col·locar dos esquiadors en el podi. A la cursa femenina, Carla Mijares va guanyar la cursa amb 1.21.30, mentre que Íria Medina va acabar segona, amb +1.62. A la cursa masculina, Robert Solsona va ser el guanyador amb 1.19.58, mentre que el català Sergi Piguillem va quedar segon, amb +0.51, i tercer Bartumeu Gabriel, que va finalitzar a 0.82 de Solsona.