PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xepi Garcia es marca l’objectiu de «canviar petits matisos» al VPC

El nou tècnic vol assegurar la categoria en les set jornades que queden

Per El Periòdic

El nou equip tècnic, ahir a l’Estadi Nacional.
El nou equip tècnic, ahir a l’Estadi Nacional. | ANA / E. P.

Xepi Garcia ja exerceix oficialment com a nou entrenador del VPC sènior masculí de rugbi, en prendre el relleu del destituït Jean Arnaudin i ser presentat ahir a l’Estadi Nacional. «Estic molt motivat. Vaig dir que estaria més temps fora, però ja sentia el cuquet del rugbi. Pels jugadors i per l’estima que li tinc al club, no podia dir que no», va explicar Garcia. Sobre la plantilla, va comentar que «és la més equilibrada de les darreres temporades i tenim molt bones individualitats. Començarem per canviar petits matisos des del primer entrenament». 

Un altre dels problemes que han provocat la situació actual, és la falta d’efectius i les dificultats per confeccionar les alineacions, un fet que, segons el nou entrenador, «esperem revertir amb els dos nous tècnics del segon equip, que estic segur que seran molt importants d’aquí a final de temporada». Amb Arnaudin se’n va també l’entrenador del segon equip, Dídac Martínez, de qui prendran el relleu Javi Vicente i Sandro Consuegra.

Sobre el que cal fer a partir d’ara, Garcia va dir que «encara que sigui un tòpic, hem d’anar partit a partit» fet que va reafirmar el president, Gerard Giménez, que va afegir que «hem de començar a guanyar i assegurar la categoria». Queden set jornades per endavant, cinc de les quals es jugaran a casa, sent l’estrena del nou cos tècnic el 16 de gener.

Giménez va explicar que l’elecció de Xepi Garcia s’ha fonamentat en el coneixement del club i dels jugadors que té per tal d’aconseguir revertir la situació de la manera més ràpida possible. Quant a la continuïtat del projecte, el president va explicar que no està sobre la taula el cessament del mànager general, Eric Mercadier, i va confiar que pugui treballar bé conjuntament amb el nou tècnic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT