PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos ferits greus i dos lleus en un accident entre un cotxe i un bus

Els quatre integrants del vehicle són traslladats a l’hospital, dos d’ells menors d’edat

Per Albert Belis

L'estat en què ha quedat el vehicle sinistrat en l'accident d'aquesta tarda a la Massana.
L'estat en què ha quedat el vehicle sinistrat en l'accident d'aquesta tarda a la Massana. | EL PERIÒDIC

Quatre persones han resultat ferides de diversa consideració aquesta tarda a la Massana en un accident que ha tingut lloc cap a les 14.00 hores, a l’alçada de la cruïlla de Sispony, quan un turisme 4x4 –Jeep CRD– ha topat amb la part del darrere d’un autobús de la línia interurbana que es trobava a la parada i que feia el trajecte entre Ordino i Andorra a Vella. Les quatre persones ferides, dues d’elles greus i dues lleus, totes elles turistes i integrants del vehicle sinistrat, han estat traslladades a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Així, les dues greus són una noia de 17 anys, amb fractura d’húmer que va haver de passar pel quiròfan, així com una dona de 49 anys, que es troba a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Els dos lleus, un noi de 14 anys i un home de 53, estaven pendents de la realització de diverses proves, com ara un TAC.

El sinistre ha tingut lloc al voltant de les 14.00 hores, quan el 'jeep' ha topat amb la part de darrere de l’autobús a la carretera general 3, entre la Massana i l’entrada al túnel de les Dos Valires, entre la cruïlla de Sispony i d’Anyós. El Cos de Policia ha rebut la trucada a les 14.18 hores i els Bombers a les 14.10 hores.

Després de la col·lisió, la part del darrere de l’autobús ha quedat pràcticament destrossada, però els passatges que en aquell moment hi viatjaven han resultat il·lesos, segons ha informat la companyia. El vehicle també ha quedat força malmès, en aquest cas per la part del davant. Segons han informat des del Cos de Bombers, que han desplaçat fins al lloc dels fets quatre vehicles, dos des del parc de la Massana i dos més des del d’Andorra la Vella, els efectius han hagut d’excarcerar les persones que han resultat ferides en estat greu.

El Cos de Policia, per la seva banda, ha desplaçat fins al lloc del sinistre dues dotacions d’agents, una d’elles d’atestats i l’altra de socors. A causa del temps que ha durat la intervenció, s'han produït retencions a l’entrada de la Massana en ambdós sentits de la marxa durant un parell d’hores.

A més, al voltant de les 13.00 hores, també ha tingut lloc un altre accident entre un turisme i una motocicleta, ambdós amb matrícula del Principat. Tal com han informat des de la Policia, l’incident ha tingut lloc a l’encreuament del carrer de la Creu Grossa amb el carrer de les Canals a Andorra la Vella, i el conductor de la motocicleta (un resident de 60 anys) ha resultat ferit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT