PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un nou positiu eleva fins a vuit les baixes al MoraBanc

Nacho Llovet i David Jelínek pateixen una innocentada de l'ACB

Per El Periòdic

L’entrenament d’ahir al Poliesportiu.
L’entrenament d’ahir al Poliesportiu. | BCA

El MoraBanc Andorra va confirmar ahir un nou cas positiu de coronavirus al primer equip, que eleva fins a set jugadors i un membre del cos tècnic que es troben confinats per patir la malaltia. El nou positiu és un altre jugador, que «presenta simptomatologia lleu i es troba confinat seguint el protocol marcat per les autoritats sanitàries», afirmava ahir el comunicat emès pel club.

Precisament aquest dilluns l’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) va decidir suspendre els dos propers enfrontaments del MoraBanc a la Lliga Endesa davant l’FC Barcelona i el BAXI Manresa per la gran quantitat de baixes que tenien els d’Ibon Navarro. D’aquesta manera, els tricolor no hauran de disputar cap partit fins el proper 9 de gener, a les 12.30 hores, quan es veuran les cares, si la pandèmia ho permet, amb el Bilbao Basket, al Poliesportiu, en la jornada 17 de la competició, després que la 15a i 16a han quedat ajornades.

Tot i les nombroses baixes, l’equip va reprendre ahir els entrenaments, en aquest cas individuals pels jugadors que no estan passant la covid, com és el cas de Clevin Hannah i Conor Morgan, que es van exercitar en una pista del Poliesportiu pràcticament buida.

D’altra banda, l’ACB va fer pública ahir la innocentada que van patir dos jugadors del primer equip, amb motiu del 28 de desembre, dia dels Sants Innocents. Així, Nacho Llovet i David Jelínek van participar en una reunió amb un inversor d’un grup francès en un hotel que volia invertir 14 milions d’euros al club i portar-los a la lliga francesa, fins que Oriol Paulí va entrar a la sala i els hi va comunicar que es tractava d’una broma.

PUBLICITAT
PUBLICITAT