PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Mercat de l’Avet dona el tret de sortida a la plaça de les Fontetes

Cada dia a les 17.00 hores hi haurà projeccions infantils cinematogràfiques

Per El Periòdic

Alguns dels estands del Mercat de l’avet a la plaça de les Fontetes.
Alguns dels estands del Mercat de l’avet a la plaça de les Fontetes. | Comú de la Massana/Eduard Comellas

Continuen les propostes nadalenques del Comú de la Massana. Després de la bona acollida de l’Ara ve Nadal, un esdeveniment multidisciplinari que va tenir lloc del 3 al 12 de desembre, ara és el torn del Mercat de l’Avet, que va obrir les portes ahir i es podrà visitar fins al darrer dia de l’any. Durant aquests dies, la plaça de les Fontetes tindrà més d’una vintena d’estands de gastronomia, artesania i complements; a banda d’un cicle de pel·lícules i tallers per als infants.

Així doncs, ahir a la tarda va tenir lloc la primera projecció infantil Bella i el Circ màgic al Teatre de les Fontetes i després de la pel·lícula es va fer el primer taller de pinta cares.

Pel que fa a la programació, avui a les 11.00 hores serà l’últim dia per poder veure la visita teatralitzada familiar dels Menairons del bosc màgic de Pal de la mà de dues actrius. A més, a les 17.00 hores es projectarà la pel·lícula L’univers en miniatura de No-No al Teatre de les Fontetes. Cal recordar que per la situació sanitària del moment l’aforament està limitat i, per tant, les entrades s’adquireixen directament des de la plaça de les Fontetes. La darrera activitat tindrà lloc a les 18.00 hores i consistirà en un taller infantil de pinta cares. De les 17.00 hores a les 19.00 hores d’avui fins al dijous el Patge reial, que estarà a l’escenari de la plaça de les Fontetes, recollirà les cartes de tots els infants per dur-les als Reis Mags d’Orient.

De cara a demà, a les 17.00 hores tindrà lloc el cinema infantil amb la projecció La revolta dels contes i el dijous a la mateixa hora es projectarà la pel·lícula de Frozen. 

Quant al Mercat de l’Avet, aquest  tornarà a estar operatiu a partir d’avui fins al dijous amb un horari més ampli, de les 11.00 hores fins a les 20.00 hores, tot i que el divendres només obrirà de les 11.00 hores a les 17.00 hores.

Finalment, el dimecres 5 de gener a partir de les 17.00 hores els Reis Mags rebran els infants a l’escenari de la plaça de les Fontetes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT