PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ajornats els dos propers partits del MoraBanc per set casos de covid

Els d’Ibon Navarro no es veuran les cares ni amb el Barça avui ni amb el BAXI Manresa diumenge vinent

Per Albert Belis

El darrer partit disputat entre el MoraBanc i l’FC Barcelona al Poliesportiu, al final de la temporada passada.
El darrer partit disputat entre el MoraBanc i l’FC Barcelona al Poliesportiu, al final de la temporada passada. | ACB

L’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) va decidir ahir ajornar els dos propers partits del MoraBanc Andorra de la Lliga Endesa. En concret, els d’Ibon Navarro no hauran de disputar ni la jornada 15 ni la 16, previstes per avui i diumenge vinent, davant dos rivals catalans: l’FC Barcelona i el BAXI Manresa, respectivament. El motiu ha estat clar: el MoraBanc va confirmar ahir cinc positius més per covid que es van haver d’afegir als dos primers que ja s’havien confirmat durant el cap de setmana, després de la realització de proves PCR a tota la plantilla i el cos tècnic. En concret, es tracta de sis jugadors del primer equip i un membre del mateix cos tècnic, que «presenten simptomatologia lleu i es troben confinats seguint el protocol que marquen les autoritats sanitàries», afirmava ahir el comunicat del MoraBanc. 

El Barça, per la seva banda, també confirmava ahir un positiu en les seves files: el pívot Pierre Oriola. Pel mateix motiu, l’ACB va haver de suspendre més partits, que s’han d’afegir als que ja havia ajornat dies enrere, per la majoria dels quals ja ha assignat nova data. De moment, els dos partits del MoraBanc encara no tenen dia de celebració.

D’altra banda, els clubs de l’ACB, inclòs el MoraBanc, que es van reunir ahir en assemblea, van acordar per unanimitat allargar com a màxim fins el 30 de gener la data prevista per al final de la primera volta de la competició (jornada 17) i classificació per a la Copa del Rei de Granada 2022, que s’ha de celebrar el mes de febrer vinent, amb l’objectiu de facilitar la recuperació de partits ajornats i afavorir, d’aquesta manera, la igualtat competitiva entre tots els clubs.

En cas que el 30 de gener no s’haguessin pogut disputar tots els partits previstos es prendrà com a criteri principal per la classificació per a la Copa del Rei el percentatge entre victòries i derrotes a 30 de gener, computant únicament els partits corresponents a la primera volta.

Per un altre costat, segons informa RàdioSeu, el Sedis Bàsquet va acordar ahir l’ajornament del partit que el Cadí La Seu havia de jugar contra el Lointek Gernika Bizkaia, corresponent a la 15a jornada de la Lliga Femenina (final de la primera volta). El matx estava programat per dimarts de la setmana vinent, 4 de gener, al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell. Des del Sedis Bàsquet van explicarque el canvi de data s’ha pactat amb el Gernika ja que el mateix dia han de jugar un partit de l’EuroCup Women.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT