PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Obren la convocatòria per al nou concurs de vídeos per a joves ‘Andorra Circular’

Hi haurà dos premiats, un per la repercussió a les xarxes i l’altre per decisió del jurat

Per El Periòdic

Sílvia Calvó, durant la seva al·locució a la COP26.
Sílvia Calvó, durant la seva al·locució a la COP26. | Govern d’Andorra

El Ministeri d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana i el de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat han obert la convocatòria del nou concurs de vídeos per a joves Andorra Circular, centrat a promocionar l’economia circular. D’aquesta manera, i en col·laboració amb els comuns, el Carnet Jove Andorra i el Fòrum de la Joventut, el Govern pretenen que els joves treballin l’economia circular amb l’objectiu de promoure’n el coneixement i la conscienciació, fent-ho extensiu a la resta de la població. Poden presentar-se al concurs els joves d’entre 14 i 29 anys residents a Andorra, de manera individual o en grups d’un màxim de quatre persones.

Per participar, els interessants hauran de penjar els vídeos al seu perfil d’Instagram, Facebook o TikTok amb l’etiqueta #AndorraCircular, i Visc Andorra a la publicació. El perfil o la publicació del vídeo ha de ser públic per poder participar. En el cas que sigui un vídeo grupal, s’ha de mencionar a les persones que integren el grup.

El contingut dels vídeos ha d’estar relacionat amb accions i gestos que contribueixin a la transició cap a una economia circular. Els vídeos, d’una durada màxima de 60 segons, han de ser originals i de creació pròpia. El vídeo no podrà tenir elements que estiguin subjectes a drets d’autor de tercers o tenir els permisos corresponents. En el cas que el producte tinguin guió o text, haurà de ser en català. Els vídeos s’han de publicar entre el 23 de desembre del 2021 i l’1 de febrer del 2022. 

Pel que fa als premis, el vídeo que obtingui més m’agrada a la data de finalització del concurs serà el vídeo guanyador, fet que es comunicarà al perfil de les xarxes socials de Visc Andorra. També hi haurà un altre premi, en el qual un jurat seleccionarà un treball pel missatge i la qualitat del contingut, la creativitat i l’originalitat, així com la capacitat que tingui de captar l’atenció de l’espectador. El jurat estarà format per un màxim de nou persones, entre les quals hi haurà perfils relacionats amb el medi ambient, la participació ciutadana, la joventut i el món cultural i audiovisual.

PUBLICITAT
PUBLICITAT