PUBLICITAT

Nou or per a Pallàs i plata per a Ramèntol al gegant d'infants II

  • Robert Martí acaba 4rt a l'eslàlom, on Marta Ribó és 6a, mentre que Nil Esteve és 5è al gegant
EL PERIÒDIC
ARCALIS

Periodic
El podi femení del gegant d'infants II, ahir, amb Ramèntol en segona posició a l'esquerre i Pallàs al lloc més alt Foto: LAIA BUIRA

La segona jornada del 19è Trofeu Borrufa va ser bona per a la delegació andorrana, tot i que no va arribar al nivell del primer dia quan es van obtenir quatre metalls. Ahir només van ser dos, però dos de ben bons (un or i una plata), tot i que van poder ser més. Carmina Pallàs va ser la més ràpida al gegant d'infants II, mentre que a la mateixa prova la segona classificada va ser la seva companya Sara Ramèntol.

Pallàs va fer dues mànegues gairebé perfectes, amb els millors temps de totes les corredores en les dues. A la primera el seu temps de 54,53s va ser insuperable, tant que a la segona ni tan sols ella el va poder millorar, amb un 55,67 que amb tot va continuar sent el millor. En total, el seu temps de 1min 50,20s va deixar a gairebé mig segon a Ramèntol, que va fer un crono d'1min 50,87s, mentre que la tercera classificada, la búlgara Alexandra Popova, va fer 1min 51,65s.

Els altres resultats, més modestos, van arribar en l'eslàlom masculí d'infants I, on Robert Martí, amb un or del dia anterior, es va haver de conformar amb la quarta plaça, mentre que Josep Farré va ser 9è. Martí va fer 1min 19,25s, pel 1min 18,84s de l'hongarès Barnabas Szollos en la tercera plaça.

També va destacar el 5è lloc de Nil Esteve al gegant d'infants II, a poc més d'un segon del 3er, el suís Michel Thalmann. Kevin Courrieu va ser aquí 12è, en una cursa en què va ser una pena que Xavi Salvadores no pogués acabar la segona mànega, perquè a la primera va marcar el segon millor temps amb 54,34, pels 53,12 del suís Loic Meillard. Al gegant femení, Marta Ribó va ser 6a donant molt bones sensacions.

AVUI, DIA INTENS / Als joves esquiadors els hi espera avui una de les novetats del programa de competició d'aquesta edició: la supercombinada. D'aquesta manera es converteix el Trofeu Borrufa en l'única prova del circuit infantil de la Federació Internacional d'Esquí (FIS) en acollir aquesta disciplina. Aquesta modalitat caracteritzada per combinar la velocitat i la tècnica (el resultat de la supercombinada és fruit de la suma de la baixada del supergegant i la baixada de l'eslàlom) és típica en les competicions de les categories superiors i el Borrufa dóna la possibilitat que els Infants I i Infants II puguin realitzar-la.

Doncs la jornada proposa un supergegant d'una màniga, amb el mateix traçat realitzat ahir per Michel Bara per ambdues categories i un eslàlom especial d'una màniga amb dos traçats diferents, una pels Infants I realitzat per Ricard Pujal de l'equip d'Andorra i un altre pels Infants II realitzat per l'entrenador de l'equip d'Àustria. A les 14.30 serà l'entrega de premis al xalet de l'ECOA, tant per al supergegant com per la supercombinada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT