PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc registra un altre positiu per covid-19

Si el club confirmés un tercer, el partit contra el Barça quedaria ajornat

Per El Periòdic

Jelínek defensa Abrines en l’últim partit disputat al Palau.
Jelínek defensa Abrines en l’últim partit disputat al Palau. | acb Photo / V. Salgado

El MoraBanc va comunicar ahir l’aparició d’un altre cas positiu dins de les seves files. En pocs dies, el club ha registrat dos casos, i els dos han estat de jugadors. En el cas que els tricolor registressin un tercer cas, per normativa ACB, el duel contra el Barça de demà quedaria ajornat. El primer es va donar el passat dia 24, on l’entitat publicava que «el jugador està confinat a casa seva i es troba bé. La resta d’integrants de l’equip van donar negatiu en un PCR». No obstant això, ahir, en un altre comunicat, el MoraBanc confirmava que «un altre jugador de l’equip ha donat positiu per covid-19 en una prova PCR. La resta de membres de l’equip se sotmetrà a proves en les hores vinents».


De fet, ahir, a l’Stop Lab situat a la plaça de Braus, es va poder veure a alguns jugadors acudir per realitzar-se les respectives TMA. Cal recordar que no és la primera vegada que la pandèmia colpeja l’equip tricolor, i és que, si bé és cert que s’han anat succeint els casos, va ser la temporada passada quan més es van veure castigats a causa d’un brot massiu a la plantilla. Ara, l’equip espera que aquests casos siguin aïllats i no repercuteixi en l’esdevenir de la competició, en aquest cas la Lliga Endesa.


El MoraBanc viatja demà al Palau per enfrontar-se al Barça en un nou partit de la lliga domèstica, i l’últim del 2021. No obstant això, s’haurà d’esperar per veure si més jugadors han estat afectats pel virus i si finalment la trobada es pot realitzar conforme estava previst. La sort, d’altra banda, sembla no estar de part dels del Principat, i és que en un dels partits més importants de la temporada, el conjunt ja té dues baixes assegurades, i la convocatòria d’Ibon Navarro acabarà d’esclarir amb quins homes pot contar finalment el tècnic basc. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT