PUBLICITAT

Vidosa farà «dos o tres curses FIS» abans dels Campionats del Món

  • El director tècnic de la FAE confirma que la recuperació «va pel bon camí»
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vidosa, durant la prova de descens dels Campionats de França de la temporada passada Foto: EL PERIÒDIC

Els Campionats del Món de Garmisch-Partenkirchen són més a l'abast de Roger Vidosa segons passen els dies. L'esquiador de la FAE va recuperant les sensacions i ja entrena amb certa normalitat, i fins i tot la federació té previst que el número u del país faci «dos o tres curses FIS» abans de la cita mundialista, segons va confirmar ahir el director tècnic de l'ens, Carles Visa, el qual va afirmar també que la recuperació de la lesió de Vidosa «va pel bon camí».

El metge de la FAE, Bernat Escoda: FAE, va confirmar la passada setmana la lesió a l'esquena de Vidosa, i el tractament d'infiltracions i fisioteràpia es va iniciar. Una setmana després, Vidosa ha tornat als entrenaments, tot i que sense grans exigències físiques, però sí que ha provat ja de fer un eslàlom, sense aparents molèsties. Ahir va ser infiltrat per última vegada i avui tornarà als entrenaments, per viatjar divendres a Chamonix i confirmar allà quines curses FIS fa abans dels Mundials: «Ha d'agafar el ritme abans d'anar-hi perquè és necessari que torni a tenir les sensacions de la competició», va dir Visa.

COPA D'EUROPA PER RUIZ I OLIVERAS / Avui és dia de competició després del descans dels equips de la FAE en la jornada d'ahir. Nil Ruiz i Marc Oliveras tenen una cita important a Méribel per disputar el supergegant de la Copa d'Europa. Els andorrans intentaran obtenir un bon resultat que els permeti continuar millorant. Els dos corredors han recuperat les bones sensacions després de les sengles greus lesions que van patir la temporada passsada.

ENTRENAMENTS DE COPA DEL MÓN / L'activitat també segueix per Kevin Esteve, que avui serà al primer entrenament de descens de la Copa del Món, a Chamonix, on Ferran Huertas farà d'obridor. Esteve porta una setmana intensa on va destacar la seva rebaixa de punts FIS del passat diumenge al supergegant, punts que ara els té en 31,82. Tot i que al dia següent el seu resultat en la mateixa cursa va ser una mica inferior, la seva especialitat és el descens, prova en la qual es posarà a prova una vegada més entre els millors del món a la cita de Chamonix.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT