PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre joves finalitzen amb èxit el programa ‘Tinc Talent’

Gallardo entrega els diplomes als joves que han assolit l’estada

Per El Periòdic

El lliurament dels certificats del programa ‘Tinc Talent’.
El lliurament dels certificats del programa ‘Tinc Talent’. | SFGA/CEsteve

El Govern, de la mà del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va lliurar ahir els diplomes als participants del programa Tinc Talent, un projecte que té com a objectiu donar solucions i aproximar el mercat laboral als joves d’entre 16 i 25 anys sense experiència prèvia ni un nivell formatiu alt. Organitzat pel Departament d’Ocupació i Treball, el programa també busca prevenir i reduir la desocupació entre la població més jove, oferint-los eines que els permetin formar-se i iniciar-se en el mercat laboral. Finalment, han estat quatre dels cinc joves els que han completat la totalitat del programa, que s’ha celebrat entre el 29 de novembre i el 17 de desembre en empreses relacionades amb l’hoteleria, la construcció, la jardineria i també a la CASS.

Tal com va declarar Gallardo, des del Govern, les empreses i els joves fan una valoració «molt positiva», ja que s’ha permès als participants «tenir un primer contacte amb el món laboral» per «fer-se una idea de com funcionen determinats sectors, que implica treballar des de dins i les obligacions que suposa». Es tracta d’un programa «que complementa a alguns altres que es fan des d’algun comú amb l’objectiu de donar solucions i aproximar els joves al mercat laboral en un moment en què tenim molta demanda i també hem de donar-hi solució».

Tot i això, tenint en compte la demanda de treballadors per part de les empreses del país, el ministre va assenyalar que aquesta no serà l’única contribució que es farà des del Govern, malgrat que la demanda de personal «és un bon símptoma perquè vol dir que la nostra economia està activa i en fase de recuperació malgrat el context actual». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT