PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana estrena dilluns que ve el ‘Mercat de l’Avet’

El Pare Noel rebrà els infants demà a les Fontetes

Per El Periòdic

El pare Noel al Mercat de l’Avet l'any passat.
El pare Noel al Mercat de l’Avet l'any passat. | Comú de la Massana

Continuen les propostes nadalenques del Comú de la Massana. Després de la bona acollida de l’Ara ve Nadal, un esdeveniment multidisciplinari que va tenir lloc del 3 al 12 de desembre, ara és el torn del Mercat de l’Avet, que obrirà les portes el proper dilluns, i es podrà visitar fins al darrer dia de l’any.
«Els infants necessiten més que mai viure la màgia de Nadal. Per això hem preparat una programació més extensa, però seguint els protocols de seguretat», va afirmar el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné.

El tret de sortida serà a les 17.00 hores, amb l’obertura del mercat a la plaça de les Fontetes, que comptarà amb una vintena d’estands de gastronomia, artesania i complements. A banda del mercat, s’ha configurat una àmplia programació adreçada als infants, com tallers de manualitats i un cicle de cinema infantil.
D’altra banda, el comú va recordar que, com cada any, el Pare Noel rebrà els infants a les Fontetes el 24 de desembre, a les 17.00 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT