PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’avinguda Fiter i Rossell es reobre al trànsit

L’obertura es fa de forma parcial per permetre el pas de vehicles

Per El Periòdic

L’avinguda Fiter i Rossell.
L’avinguda Fiter i Rossell. | Comú d’Escaldes-Engordany

L’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany va recuperar el trànsit rodat ahir. La via ha estat tancada els darrers mesos a causa de les obres de construcció de la xarxa separativa d’aigües pluvials i residuals, la instal·lació de la xarxa de calor de FEDA i el posterior pavimentat i embelliment.

Segons van informar des del comú escaldenc, l’obertura es fa de forma parcial per permetre el pas de vehicles i recuperar el més ràpid possible la dinàmica habitual de la zona. Així doncs, les obres no han finalitzat i se seguiran duent a terme treballs, especialment a la banda esquerra de l’avinguda.

Al mateix temps, s’ha habilitat a tot el carrer una zona comercial, amb un màxim de 15 minuts d’estacionament, i s’han previst espais de càrrega i descàrrega i dues zones d’estacionament de motocicletes. D’aquesta manera, els veïns han recuperat l’accés als aparcaments dels edificis i els establiments comercials disposen d’indrets dedicats a l’estacionament de vehicles per fer-hi compres i de vehicles pesants per a proveïdors i repartidors.

A més, a la part més alta del carrer, a l’alçada dels col·legis, les famílies disposaran d’una zona d’aparcament temporal per poder deixar els infants a l’entrada i sortida de l’escola. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT