PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc felicita els nadals amb un ‘remake’

Els jugadors acomiaden l’EuroCup fins al gener i els queda el Barça

Per El Periòdic

Colom, Llovet i Paulí, amb el barret del Pare Noel.
Colom, Llovet i Paulí, amb el barret del Pare Noel. | BCA

El MoraBanc va aterrar ahir al Principat després de disputar el partit corresponent a la vuitena jornada de l’EuroCup, a França, davant el Boulogne Metropolitans 92. Els tricolor no van poder fer-se amb la victòria, i van tancar amb derrota l’últim partit de la competició europea al 2021, ja que la fase regular s’aturarà fins al pròxim 11 de gener.


«Per molt que el món ens ho compliqui, la resposta sempre serà intentar dibuixar-vos un somriure per festes». Aquest va ser el missatge que va publicar el club a les xarxes socials, i que també portava adjunt un vídeo, on tots els jugadors del MoraBanc han participat per felicitar Nadal a la població. Cadascun en el seu idioma, dividits en grups, i amb el barret del Pare Noel al cap, l’entitat ha volgut felicitar les festes amb un muntatge, un remake, del famós anunci de televisió Las muñecas de famosa, que es va estrenar l’any 1970.


Amb aquesta acció, el club espera deixar enrere el regust amarg recollit en els últims partits, tant d’EuroCup com a la Lliga Endesa, i afrontar de la millor manera, en passar aquests dies assenyalats, l’últim partit del 2021. Els andorrans finalitzaran l’any visitant el Palau Blaugrana el pròxim dia 28, a les 21.30 hores, on es veuran les cares amb el Barça, i encetaran el 2022 poc després, al Poliesportiu, davant el BAXI Manresa a partir de les 12.30 hores.

 

Va faltar solidaritat

 

En acabar la trobada al Marcel Cerdan, el jugador del MoraBanc, Oriol Paulí, va explicar quines havien estat les claus per a no treure un resultat positiu d’un pavelló, a la vegada, que sols ha vist la derrota del seu equip en una ocasió aquesta temporada. «En la primera meitat hem estat molt bé, però a poc a poc ens ha costat més, ens han dominat el rebot, i en atac no hem sabut compartir la pilota per trobar la millor opció». Per la seva part, el pivot tricolor Mousa Diagne va fer referència a l’esforç conjunt, assenyalant que «hem treballat, però no en la mesura en què ho requeria el partit». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT