PUBLICITAT

Cercavila del Pare Noel aquest divendres per la capital i Santa Coloma

No es podrà dur a terme la tradicional rebuda als infants a la plaça del Poble

Per El Periòdic

Una imatge del Poblet de Nadal.
Una imatge del Poblet de Nadal. | ARXIU ANA

El Pare Noel visitarà aquest divendres a la tarda, la vigília de Nadal, els carrers d'Andorra la Vella i Santa Coloma per saludar els infants. La cercavila començarà a les 17.30 hores des de la plaça Guillemó i recorrerà els diferents barris i carrers de la parròquia perquè els més petits el puguin saludar prop de casa.

El recorregut anirà de la plaça Guillemó cap a Ciutat de Valls, les avingudes Santa Coloma i d'Enclar, la zona del Cedre i la Margineda, i de pujada passarà per l'avinguda Salou i recorrerà la zona de la Baixada del Molí, Prat de la Creu, Prada Ramon, un tram de l'avinguda Meritxell i tornarà de nou a cap al Centre Cultural La Llacuna. Es preveu que la visita del Pare Noel duri prop d'una hora i mitja.

Des del comú de la capital també informen que aquest any, davant la situació sanitària, no es podrà dur a terme la tradicional rebuda que el Pare Noel fa als infants a la plaça del Poble. I recorden que aquesta és una de les activitats més destacades d'aquests dies en el marc del Poblet de Nadal, que encara la recta final amb els darrers dies d'obertura del Mercat de la Plaça del Poble, el qual està obert cada dia fins el dissabte 26 de desembre, exceptuant el dia de Nadal, a banda de les activitats del Neret after shopping i el talleret dels Menairons.

A més, aquest dijous a la tarda l'avinguda Meritxell rebrà el darrer espectacle itinerant del programa de Nadal. Es tracta de World of wonder, de la Cia. Teatre per Caso, que recorrerà l'eix comercial des del carrer de la Unió fins a la plaça Príncep Benlloch a partir de les 18.30 hores. Els infants també poden fer cagar el Tió de Nadal gegant de la plaça del Poble entre les 17.30 i les 19.30 hores aquest dimecres i dijous i de les 12 a les 14 hores el divendres.

D'altra banda, encara que el Mercat de Nadal finalitzi aquest diumenge, 26 de desembre, els elements identitaris que caracteritzen el Poblet, com les escenografies nadalenques arreu de la parròquia; l'Oficina de Correus Màgica; i les activitats gratuïtes del Parc de Nadal, a l'espai de l'antiga caserna de Bombers, amb una pista de patinatge i un tobogan de gel sintètic de 30 metres de llargada seguiran presents fins al 9 de gener del 2022.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT