PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern obre la convocatòria per participar en la segona edició del Work and Holiday

El programa és entre Andorra i el Canadà

Per El Periòdic

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, en una roda de premsa.
La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, en una roda de premsa. | ANA/M.F.

El ministeri d'Afers Exteriors informa que ja s'ha obert la segona convocatòria per participar en el programa Work and Holiday (feina i treball) entre el Principat i el Canadà. Es tracta d'un projecte que va iniciar-se l'any passat i que ofereix l'oportunitat als joves andorrans de viatjar al Canadà i a la inversa, amb l'objectiu de conèixer el país i poder treballar-hi.

L'objectiu del programa és promoure i facilitar l'accés dels joves a l'oportunitat que suposa aprofundir en la comprensió de la cultura, societat i llengües de l'altre país gràcies a una experiència de viatge, treball i vida a l'estranger. Per a poder participar-hi, els candidats han de ser de nacionalitat andorrana o canadenca i tenir entre 18 i 30 anys en el moment de la sol·licitud. Les places s'atorguen per ordre d'inscripció.

Els nacionals andorrans que vulguin formar part d'aquesta segona edició del programa Work and Holiday s'han d'inscriure a l'enllaç següent: https://www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/travaillercanada/eic.html. Si compleixen tots els requisits i obtenen una plaça, rebran una carta de presentació i tindran un any per desplaçar-se al Canadà i activar el seu visat Work and Holiday. Un cop aquest estigui activat, tindrà una vigència d'un any per residir i treballar al país nord-americà.

Paral·lelament, els nacionals canadencs que estiguin interessants en el programa Work and Holiday a Andorra podran apuntar-s'hi a partir del 7 de gener del 2022 a través d'aquest enllaç: https://www.exteriors.ad/ca/work-and-holiday-canada. Per a qualsevol precisió o consulta, els interessats poden dirigir-se al Ministeri d'Afers Exteriors a través del número +376 875 704 o del correu electrònic [email protected].

PUBLICITAT
PUBLICITAT