PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un vehicle s'estavella contra un centre comercial a Sant Julià

Tres persones resulten ferides, una d'elles el conductor del cotxe, de 82 anys

Per El Periòdic

El vehicle encastat.
El vehicle encastat. | El Periòdic

La tranquil·litat d’un dia qualsevol de treballadors i clients del centre comercial River, de Sant Julià de Lòria, es va veure afectada ahir bruscament quan un turisme d’alta gamma –en concret, un Ferrari 512 de matrícula andorrana– es va estavellar cap a les 12 del migdia contra la façana de l’edifici del centre comercial lauredià. 

Els bombers van enviar un total de quatre dotacions per adequar la zona de l’accident, ja que el cotxe es va introduir parcialment a l’interior del centre després de perdre el control quan circulava per la carretera general 1, segons va informar la Policia, i les destrosses van ser significatives, tant pel cotxe com pel centre. També es van apropar fins al lloc dels fets agents de Policia i del Servei de Circulació de la parròquia.

El conductor i l’acompanyant –un home i una dona residents de 82 i 59 anys, respectivament–, que haurien necessitat l’ajuda dels bombers per poder sortir del vehicle, així com un treballador del centre, un home resident de 44 anys, van resultar ferits, tot i que van ser donats d’alta després de patir diverses lesions.

El vehicle sinistrat circulava en sentit Sant Julià quan va perdre el control, va trepitjar la vorera i va picar amb un fanal. Així, no va poder redreçar el rumb, i va acabar al cantó contrari de la carretera, tot i que no va topar amb cap altre vehicle fins que es va encastar amb l’aparador del centre comercial.

D’altra banda, una noia resident de 22 anys que passejava per l’avinguda Joan Martí d’Encamp va resultar ferida ahir quan va ser atropellada per un turisme Audi TT de matrícula andorrana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT