PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno registra el seu millor resultat en descens

La de la FAE se supera a la Copa d’Europa de velocitat a Passo San Pellegrino

Per El Periòdic

Moreno a la sortida del descens de la Copa d’Europa de velocitat.
Moreno a la sortida del descens de la Copa d’Europa de velocitat. | @pablito_prosperi

El descens de la Copa d’Europa de velocitat a Passo San Pellegrino (Val di Fassa) es va fer esperar, però ahir finalment es va poder disputar. A la prova, l’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) Cande Moreno, va assolir el seu millor resultat en la competició continental, i en aquesta disciplina, amb una 19a posició. L’andorrana va sortir amb el dorsal 38, i va finalitzar amb un crono d’1.24.68, a 1.69 de la guanyadora, la suïssa Juliana Suter, que es va imposar amb un 1.22.99. Moreno, a més, es va aproximar molt a la seva millor puntuació FIS, ja que ahir va marcar 51.49, quan el seu millor registre en l’última llista de la Federació Internacional és de 50.33.


Fins a la data, Moreno tenia com a millor registre una 21a plaça que va aconseguir a la Copa d’Europa de descens de Crans Montana (Suïssa), el 15 de febrer de 2020. D’altra banda, en la disciplina de supergegant, i també en Copa d’Europa, sí que havia assolit una 12a posició l’any 2019 a Sant Moritz. Cal destacar que aquest darrer resultat arriba després que l’esquiadora andorrana hagi estat lluitant per la recuperació física després dels problemes que va patir l’any passat a l’esquena, i que la van tenir treballant al marge dels equips nacionals per intentar tornar de la millor manera possible.


«Aquest resultat suposa acabar amb bon sabor de boca l’any i començar encara més motivats el pròxim any», va declarar Moreno en acabar la jornada competitiva. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT