PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté una parella per agredir-se mútuament a Encamp

Fins a nou persones són arrestades per delictes contra la seguretat pública

Per El Periòdic

L'edifici administratiu de la Policia.
L'edifici administratiu de la Policia. | ARXIU ANA

Durant la darrera setmana la Policia va dur a terme dues detencions per delictes contra la integritat física. Dimecres al matí, a Encamp, es va detenir un home i una dona, de 33 i 37 anys respectivament. Es requereix els agents perquè el detingut els avisa que la seva parella li hauria causat una ferida amb un ganivet. La patrulla interventora arriba a determinar que es produeix una discussió de parella, on l’interessat li hauria donat una bufetada a la dona, i és en aquest moment, presumptament per por, que la interessada agafa un ganivet de cuina i l’amenaça de punxar-lo amb el mateix. Posteriorment es produeix un forcejament entre els dos i és quan la interessada li hauria causat una ferida sagnant a la cuixa esquerra, que requereix punts de sutura.

D’altra banda, la Policia ha detingut fins a nou persones per la presumpta comissió de delictes contra la seguretat pública. Una d’elles, dilluns, quan els agents van aturar un autocar de línia regular a la frontera del riu Runer i van arrestar dues persones, un home i una dona de 26 i 24 anys respectivament, perquè van trobar-los dues pastilles d’èxtasi, 0,2 grams de metamfetamina i tres grams de marihuana. Aquella mateixa matinada, la Policia va detenir tres joves no residents al Pas de la Casa per fer-se unes ratlles i tenir 0,6 grams de cocaïna. Dimecres passat, també de matinada al Pas de la Casa, els agents constaten que a l’interior d’un portal hi ha quatre joves «amb un actitud sospitosa de poder consumir algun producte estupefaent». Es procedeix a controlar-los i a un dels interessats se’l troba en possessió de nou embolcalls de plàstic contenint un total de 7,6 grams de cocaïna. En el domicili del detingut, es va trobar a més a més, tres porcions d’haixix d’un pes de 12,6 grams i dues bascules de precisió. 

Finalment, la Policia ha procedit a arrestar 10 persones per la presumpta comissió d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Destaca la detenció, diumenge, d’un resident de 40 anys que va donar un positiu de 2,18 grams d’alcohol. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT