PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc busca assaltar el Marcel Cerdan a Levallois

Els tricolor visiten el Metropolitans 92 amb l’objectiu de deixar enrere la passada derrota a l’ACB

Per David Sansaloni

Hannah defensa una jugada d'atac del Lietkabelis en el darrer partit d'EuroCup al Poliesportiu.
Hannah defensa una jugada d'atac del Lietkabelis en el darrer partit d'EuroCup al Poliesportiu. | Martin Imatge - Andorra

El MoraBanc busca a França refer-se de la passada derrota a l’ACB, que va patir a mans del Casademont Saragossa al Poliesportiu. Sense gaire temps per reaccionar, els homes d’Ibon Navarro tornen a competir, aquesta vegada a l’EuroCup, davant d’un equip com el Boulogne Metropolitans 92, que compta amb un cartell menys vistós que altres, però que s’ha consolidat com un equip a tenir en compte, sobretot a la seva pista, el Marcel Cerdan, on han cedit molt poques vegades en les dues competicions.


A més a més, els francesos comptaran amb una cara coneguda al Principat, com és la de Bandja Sy. El pivot, també francès, va militar en la disciplina tricolor la temporada passada, sent de gran utilitat per a Ibon Navarro en moltes ocasions gràcies al seu domini sota la cistella. 


Per al tècnic assistent, David Eudal, «serà un partit de molt nivell, molt exigent, i no ens podem permetre, ni de bon tros, cap mena de relaxació. Tal vegada no té tan bon cartell com altres partits, però serà dur, ja que han fet un gran equip i tan sols han perdut un partit a casa en les dues competicions». Eudal també va explicar les claus per les quals passarà la trobada, assenyalant que «són un equip que necessita anotar a camp obert, amb dos bases molt elèctrics, que trenquen molt el pick and roll, i això serà clau en els primers segons del seu atac. Que no ens anotin bàsquet fàcil, evitar errors de concentració i sobretot estar més sòlids a la zona de la pintura».


El calendari no dona treva, però per al pivot tricolor Nacho Llovet pot arribar a ser un «avantatge», ja que «volem tornar a trepitjar la pista i intentar canviar les sensacions amb les quals vam marxar dissabte passat. Tenim ganes d’afrontar el partit. És un bon moment per a recuperar sensacions, i haurem d’estar ben concentrats per no concedir cistelles fàcils, que serà una de les claus». Per a l’aficionat que no tingui molt vist al Metropolitans 92, «és un equip molt físic i, per tant, si els aconseguim fer jugar en estàtic, tindrem molt guanyat», va explicar Llovet, mentre afegia que «hem de tenir molta més cura de la pilota, evitar les pèrdues, i així que no tinguin possibilitat de jugar a camp obert, ja que es beneficien molt de les transicions i dels rebots ofensius».


L’EuroCup, de moment, està sent el refugi perfecte dels del Principat, i és que qualsevol derrota en la competició domèstica queda minvada per la bona actuació a Europa. Instal·lats en la quarta plaça, empatats amb el Joventut i el Lokomotiv, els andorrans busquen tornar al camí de la victòria, fet que ajudaria en gran manera a afrontar dos duels fonamentals la pròxima setmana, davant el Barça per a finalitzar l’any, i contra el BAXI Manresa per començar el 2022. Els d’Ibon Navarro entrenaran al matí, i buscaran l’objectiu d’imposar-se als seus rivals per mantenir la jerarquia establerta. 

 

Les decles

 

David Eudal - Entrenador assistent del MoraBanc

«Serà un partit de molt nivell, molt exigent, i no ens podem permetre, ni de bon tros, cap mena de relaxació»

 

Nacho Llovet - Jugador del MoraBanc

«Tenim ganes d’afrontar el partit. És un bon moment per a recuperar sensacions, i haurem d’estar ben concentrats»

PUBLICITAT
PUBLICITAT