PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El comú fa un vídeo sobre el procés entre EMAP i Ensisa

La campanya informativa està publicada a la pàgina web comunal

Per El Periòdic

Un moment de la presentació.
Un moment de la presentació. | Comú de la Massana

En el marc de les accions per informar la ciutadania sobre el procés d’integració d’EMAP i Ensisa, el Comú de la Massana ofereix a la seva web wwww.lamassana.ad un vídeo explicatiu amb tota la informació sobre el tema.

Les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, el director de Vallnord Pal Arinsal, Josep Marticella, i el consultor i assessor Vladimir Fernández (Crowe) són els encarregats d’exposar la informació, que inclou una radiografia de la situació de l’estació en els darrers anys, la proposta d’integració amb Ensisa amb els principals eixos del preacord, els beneficis de l’operació i de les economies d’escala, a més de les properes passes a seguir en aquest procés. 

Des de la signatura del preacord, el passat 26 de setembre, el Comú de la Massana està portant a terme una intensa campanya informativa, mantenint reunions amb els quarts i polítics i expolítics de la parròquia. A més, també es va enviar una carta a totes les cases de la Massana exposant els principals punts del projecte i informant que ja s’estan establint les bases per a la pròxima constitució de la societat de majoria pública.

Tenint en compte la prudència que exigeix el context sanitari actual, s’ha considerat que el vídeo seria una bona opció perquè tothom pugui aprofundir en el projecte en el moment que vulgui. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT