PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Majoral lamenta els excessos de velocitat a Francesc Cairat

El cònsol considera que es tracta d’una zona «realment conflictiva»

Per El Periòdic

Presentació d’un dels radars pedagògics del vial de Sant Julià de Lòria.
Presentació d’un dels radars pedagògics del vial de Sant Julià de Lòria. | SFGA / JAVILADOT

Malgrat la instal·lació per part del Govern de tres radars pedagògics a Sant Julià de Lòria a principis d’octubre arran de la preocupació de la corporació comunal, els excessos de velocitat per part d’alguns conductors continuen produint-se en vies com l’avinguda Francesc Cairat i el tram del vial. En un primer moment, els aparells van servir per pacificar el trànsit, tot i que més tard, tenint en compte que només es tracta d’una alerta visual sense sanció, la velocitat d’alguns vehicles ha tornat a incrementar-se.

De fet, el cònsol major lauredià, Josep Majoral, va explicar que encara hi ha «el típic conductor que quan veu el radar pedagògic el que vol és veure si el fa saltar». En aquest sentit, va indicar que, especialment el tram del vial, «continua sent una zona en què hi ha molt perill». «Tots els veïns del Solà de Fontaneda han de travessar aquest tram, i és una zona realment conflictiva quant a velocitat, i sobretot de seguretat», va remarcar Majoral.

Cal recordar que, prèvia instal·lació dels radars pedagògics, els diferents controls policials duts a terme a la zona i la instal·lació de radars mòbils, van permetre aplicar més de 700 sancions en només dos mesos i mig. Més tard, entre els mesos de maig i agost, la Policia també va arribar a imposar fins a 86 sancions per excessos de velocitat al voltant d’aquest indret, tal com va informar l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT