PUBLICITAT

Andorra la Vella

El gran duel pel lideratge

Inter Club Escaldes i UE Santa Coloma disputen un partit entre els dos primers classificats amb la primera posició en joc

Per El Periòdic

Corominas, cervell de l'Ordino, pressionats pels extrems de l'Atlètic d'Escaldes Bolívar i Ivan Garrido, en partit de la jornada 3.
Corominas, cervell de l'Ordino, pressionats pels extrems de l'Atlètic d'Escaldes Bolívar i Ivan Garrido, en partit de la jornada 3. | Xavi Miró / FAF

La Lliga Multisegur Assegurances arriba a l’equador de la fase regular i com cada jornada, segueixen els duels directes i la máxima emoció en el darrer diumenge de futbol del 2021. La tornada a la competició està datada per al 9 de gener. Aquest diumenge el gran atractiu l’ofereixen els dos primers classificats. Inter Club d’Escaldes i UE Santa Coloma es medeixen en un duel amb el lideratge en joc tenint present que del primer al quart hi ha 5 punts i un empat és un pas enrere en les aspiracions dels equips que lluiten pel títol.

 

ATLÈTIC CLUB ESCALDES – FC ORDINO (11.00h – Diari TV - Twitch Fedandfut)

Partit molt interessant per començar el diumenge de competició a la Lliga Multisegur Assegurances. L’Atlètic Club Escaldes buscarà tornar a trobar la victòria després de dues jornades en las que només ha pogut sumar un punt. A més, els escaldencs tenen la meitat alta de la classificació en joc. Hores d’ara, li treuen 4 punts al FC Ordino, que arribarà a la cita cinquè, i amb la moral alta després d’haver sumat un triomf important diumenge passat.

 

INTER CLUB ESCALDES – UE SANTA COLOMA (13.30h – Ràdio Valira – Twitch Fedandfut)

El partit de la jornada serà sens dubte el duel entre el vigent campió, l’Inter Club Escaldes, i el segon classificat, la UE Santa Coloma. Només 2 punts de diferència entre tots dos, amb els escaldencs líders, però amb els colomencs amb un partit pendent. Serà un duel directe en la lluita pel títol. L’Inter arriba com únic imbatut, però la UE sap que si guanya, pot donar un cop de puny sobre la taula buscant la primera posició.

 

FC SANTA COLOMA – CE CARROI (16.00h – Twitch Fedandfut)

Duel entre dos equips que necessiten punts per sortir de la zona compromesa de la classificació. El FC Santa Coloma saltarà sobre el terreny de joc amb l’únic objectiu de sumar 3 punts que el puguin apropar a la zona alta de la classificació. Els colomencs són ara cinquens, a 3 punts de la 4a plaça i a 6 d’Europa i amb un partit pendent. De la seva banda, el Carroi tanca la taula, i busca encara els primers punts de la temporada.

 

UE SANT JULIÀ – UE ENGORDANY (18.30h – Diari TV – Twitch Fedandfut)

El desè diumenge de competició a la Lliga Multisegur Assegurances es tancarà amb un duel interessant entre la UE Sant Julià i la UE Engordany. Els lauredians, que ja sabran els resultats dels seus rivals directe ocupen hores d’ara la tercera posició, a 1 punt d’Europa i 3 del lideratge. Tot al contrari que l’Engordany, que arribarà a la cita en zona de promoció, i necessitat de punts per mirar de sortir de la zona compromesa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT