PUBLICITAT

Andorra la Vella

Amb el caliu de casa

El MoraBanc es veu les cares amb el Casademont Saragossa al Poliesportiu, on s’estan treient les victòries

Per David Sansaloni

Nakic intenta la cistella en l'últim partit del MoraBanc al Poliesportiu davant l'Obradoiro.
Nakic intenta la cistella en l'últim partit del MoraBanc al Poliesportiu davant l'Obradoiro. | acb Photo / Albert Martín

El MoraBanc torna a disputar un partit al Poliesportiu, aquesta vegada davant el Casademont Saragossa en el duel referent a la 14a jornada de la Lliga Endesa. Els tricolor estan trobant a casa un refugi perfecte per refer-se de qualsevol sot que pugui aparèixer en el camí, i és que els andorrans no coneixen el que és perdre al pavelló des del passat mes d’octubre, davant el València Basket (75-76).


Un total de tres victòries consecutives en lliga a casa (Unicaja, UCAM i Obradoiro), sumades a les d’EuroCup, quatre de quatre (Dolomiti Energia Trento, Partizan NIS Belgrade, Turk Telekom Ankara i Lietkabelis Panevezys), deixen els homes d’Ibon Navarro com un dels equips més sòlids en aquesta faceta. No obstant això, ara es veuran les cares amb un renovat Saragossa, que buscarà tornar a la senda de la victòria després de registrar quatre derrotes consecutives a la lliga. 


«Jugar a casa sempre ens dona un plus de tot, però ens trobarem un Saragossa molt fort, i hem de tenir cert respecte», va declarar Ibon Navarro, mentre afegia que l’objectiu principal dels tricolor és «aconseguir que quan no estem al 100%, que no es noti tant aquestes pujades i baixades de nivell». Sobre la sortida de Sergi Garcia, el tècnic basc va assegurar que «confio en els jugadors dels quals disposem, però l’equip sempre està en el mercat i si surt alguna oportunitat, la valorarem, però de moment no hi ha cap intenció d’incorporar ningú més».


Per la seva part, una de les cares noves d’aquesta temporada, i l’últim en arribar, Gal Mekel, va explicar que «estic tornant a poc a poc al meu ritme. Vaig tenir un any complicat per les lesions, però em sento cada vegada millor», i va voler destacar també la facilitat per adaptar-se al vestidor, «on hi ha bones persones, que volen aconseguir els objectius que dictamina el club».


La trobada donarà inici avui, a partir de les 20.45 hores, en una jornada especial, ja que tindrà lloc la 29a campanya de recollida de joguines, on els assistents podran portar una joguina nova i sense embolicar per no deixar cap nen sense regal aquest Nadal. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT