PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre persones detingudes per tràfic d’estupefaents

Un home és apunyalat per la seva parella a la parròquia d’Encamp

Per Laia Bautista

Agents de Policia.
Agents de Policia. | Arxiu ANA

El Cos de Policia ha arrestat a quatre persones en relació amb el tràfic de drogues al Principat els últims dies.

Pel que fa al primer cas, tres persones van ser detingudes ahir a mitja tarda en una operació judicialitzada contra el tràfic d’estupefaents. Tanmateix, dimarts a la nit, va haver-hi una altra detenció per tràfic de drogues al poble del Pas de la Casa. En aquest cas, van arrestar un jove per possessió d’una balança a més de diversos paquets de cocaïna (d’aproximadament un gram cadascun), coneguts al mercat de la droga com a pollos. Des del cos van confirmar que ambdós casos van passar a disposició judicial ahir a la tarda.

D’altra banda, un home va ser apunyalat lleu per la seva parella ahir a la zona del Pedral d’Encamp. Segons fonts policials, els fets van ocórrer als volts de les 10.00 hores, tot i que ambdós van acabar detinguts per haver-se agredit mútuament tant verbalment com físicament.

Finalment, també a la parròquia encampadana, un home andorrà que es trobava en estat d’embriaguesa va ser detingut la matinada d’ahir a l’avinguda François Mitterrand per danys al patrimoni (a una furgoneta i a una motocicleta). Tant la parella del Pedral com l’home embriagat van acabar passant a disposició judicial ahir a la tarda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT